Archive for the ‘CARA’ Category

  mesti korang tertanya-tanya kan dari mana datangnya barang-barang murah seperi handphone, tablets, dan lain-lain tu masuk ke malaysia dan dipasarkan secara komersial, siap ada yang menjadi pemborong tetap dan menjalankan perniagaan dengan jualan tablet-tablet tu. aku dulu pun tertanya-tanya jugak, adakah tablet yang semurah RM200 yang secara giatnya dijual   Read More ...

Categories: CARA

  kalau korang perasan lah. minggu lepas aku ada keluarkan satu entry pasal cara nak sekat laman web lucah atau sebagainya. yang tu dengan cara guna google chrome extension yang aku rasa agak leceh kerana bila korang nak edit website yang disekat tu, korang dikehendaki untuk key-in (tulis sebijik-sebijik) password   Read More ...

Categories: CARA

  mesti kepada sesiapa yang sudah mahir bab-bab coding ni tersenyum lebar sebab mereka sudah arif dalam bab ini. very basic la bagi dieorang sebab ianya berkaitan dengan kaler. mesti korang pernah nampak warna-warna dalam editor blog masing-masing diwakili oleh kod-kod tertentu. contoh kalau kaler hitam, code dia #000000. kalau   Read More ...

Categories: CARA, Oh! budu

  seriously sakit hati gila tadi cari cara nak sekat website kat google tak jumpa-jumpa tadi. semua keywords aku try. tapi masih tak jumpa-jumpa jugak. baru perasan yang blogger mesia kurang update blog pasal ni. jadi, aku nak amik inisiatif untuk buat entry mengenai perkara macam ni. semua blog aku   Read More ...

Categories: CARA

  seperti mana yang semua sedia maklum, peraduan teka bunyi di era fm sangatlah dinanti-nantikan. mana tak nya. wang terkumpul untuk peraduan teka bunyi itu sudah nak mencecah angka 20k. OMG! sangatlah banyak tu. siapa tak nak kan. setiap kali pemanggil gagal untuk menjawab dengan betul jawapan untuk bunyi yang   Read More ...

Categories: CARA

Recent Recipes

resepi puding roti karamel

Posted on Aug - 5 - 2012

8 Comments

Recent posts

ke mana menghilangnya admin...

Posted on Dec - 9 - 2012

17 Comments

kenapa aku nak sangat...

Posted on Aug - 15 - 2012

8 Comments

cara beli barang secara...

Posted on Aug - 14 - 2012

45 Comments

IKLAN DISINI RM5/SEBULAN

  • buat duit dengan twitter
  • buat duit dengan twitter