assalamualaikum dan selamat pagi. sekarang pukul 10.13 pagi.

haa. mesti korang terkejut kan. dah lama tak update blog, hari ini tak tahu hangin ape, ketuk-ketuk pintu nak jual barang. yes. exactly! memang aku nak mempromote barang. nama produk ni Cocoa Collagen Power Plus. ekceli produk ni dah lama kat pasaran, bukannya sesuatu yang baru. so, korang yang berminat tak perlu rasa gelisah nak pakai sebabnya produk ni memang terbukti berkesan. that’s why lah masih lagi menjadi permintaan ramai dan masih bertahan sampai sekarang. kejap lagi i tunjuk testimoni pengguna.

bercakap tentang produk kecantikkan, of course lah ianya lebih tertumpu kepada khasiat dan kesan positif yang mampu diberikan oleh sesuatu produk itu sendiri. orang kata talk is cheap. so, kita lihat dulu latar belakang dan kebaikan dengan menggunakan produk ini.

Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikankeremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luaran dan dalaman.

Koko Pra campuran adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat.

Kebaikan dan khasiat

1) Membantu mengimbangi hormon
2) Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
3) Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
4) Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
5) Melambatkan proses penuaan
6) Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
7) Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
8 ) Mencerahkan kulit secara semulajadi
9) Memberikan tenaga
10) Membantu mengurangkan keguguran rambut
11) Melancarkan peredaran darah dalam badan
12) Mengimbangi berat badan
13) Meningkatkan daya penghadaman
14 ) Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot

 kat atas ni pek baru tau. jangan tertipu dengan beli pek tiruan pulak. mana tau, gambar megan fox ke bertempek kat atas, terus rasa nak beli. jangan! jangan sesekali beli nanti yang dikejar tak dapat, yang dikendong berciciran. ok. berbalik kepada cara penyediaan pulak. kalau nak minum tu. ikut cara seperti berikut.

Cara pengambilan COCOA COLLAGEN POWER PLUS :-
- Bancuh dengan sedikit air panas bagi melarutkannya.
- Tambah air supaya suam dan mudah diminum.
- Disarankan ambil sebelum sarapan pagi ketika perut kosong bagi memudahkan proses penghadaman.

Siapa yang boleh mengamalkan CCPP :-
- Wanita belum/sudah berkahwin (18thn ke atas paling sesuai)
- Org tua/berumur.
- Ibu-ibu yang baru bersalin bagi tujuan menambah tenaga dan penyembuhan dalaman dengan lebih cepat.

PERHATIAN
- Ibu-ibu mengandung TIDAK DIGALAKKAN mengambil CCPP.
- Breastfeeding tiada masalah utk mengambil CCPP.
- Period boleh amalkan..

ni pulak testimoni pengguna Cocoa Collagen Power Plus. beliau semua sangat berpuas hati dan even ada yang order untuk kakak dan jiran tertangga masing-masing. kalau berminat, terus order dengan saya dengan emailkan ke overscurry[at]gmail.com atau sms terus ke 0194951082/0139791449. sila sertakan, nama dan alamat.

HARGA: RM52
(FREE POSTAGE bagi yang tinggal di area CHERAS, SERI KEMBANGAN, BANGI,dan KAJANG)

SEMENANJUNG. POSTAGE RM6..
harga tertera di PEK, atau harga kat market adalah RM59. jadi, lihat. walaupun anda beli dengan kami, anda masih lagi jimat sehingga RM7. kenapa perlu terhegeh-hegeh ke sana ke sini untuk mendapatkan produk ini jika ada cara yang jauh lebih murah dan mudah?. barang akan terus dihantar ke depan pintu rumah anda.

INGAT! jangan tertipu dengan produk tiruan di pasaran. modus operandi mereka adalah dengan menjual pada harga yang sangat    rendah, sehingga RM45, malah ada sehingga RM38. tanda-tanda produk tiruan adalah, apabila anda mengambil produk ini anda langsung tidak merasakan sebarang perubahan dan rasa minumannya sama seperti air milo dan pada pek produk, tidak terdapat gambar pengasas cocoa collagen power plus. 

terima kasih.

Mereka sedang mencari:

Categories: BISNES ONLINE

13 Responses so far.

  1. iAwani says:

    keremajaan itulah yang paling penting. Mengembalikan stamina seolah-olah di zaman ‘muda’. Er, stamina bersukan maksud saya.
    iAwani recently posted..Ren Ng CEO Lytro Letak jawatanMy Profile

  2. daddydee says:

    tak pernah try menda ni.org rumah pun tak minat…pernah terjumpa org jual kat kedai
    daddydee recently posted..Bersama Kita MembantuMy Profile

    • Oh! budu says:

      yeke. belum cuba belum tahu. mungkin seseorang tu dah ada produk yang dia selesa pakai, nak try yang lain agak susah lah sikit kan.

  3. cik tom says:

    mcm menarik cuma kl beli xberapa rajin nak bancuh..hehe
    cik tom recently posted..Ulang Tahun Ke 2 Blog Cik TomMy Profile

  4. suri says:

    pertama kali mendegarnya.. produk bru ke nie?
    suri recently posted..Warna – Warni Kegembiraan Atau KedukaanMy Profile

    • Oh! budu says:

      yeke. dah lama dah kat pasaran. mungkin kurang advertising kot, sebab tu produk ni diam-diam je, but in fact alhamdulillah ada kesan kepada pengguna. cik suri tak berminat ke?

  5. fiqa says:

    assalamualaikum , saya adalah pengguna cocoa collagen … alhamdulillah ia sangat berkesan dan memberikan hasil yang baik…. saya da guna 3 kotak cocoa collagen dan suami pula kata mula nampak perubahan hasil daripada minum produk ini …. biar pun harga murah asalkan jimat dan berpuas hati bila guna … yang penting ia produk original bukan tiruan ….

Leave a Reply


CommentLuv badge
:wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :evil: :cry: :arrow: :?: :-| :-x :-o :-P :-D :-? :) :( :!: 8-O 8)

Notify via Email Only if someone replies to My Comment

Recent Recipes

resepi puding roti karamel

Posted on Aug - 5 - 2012

8 Comments

Recent posts

ke mana menghilangnya admin...

Posted on Dec - 9 - 2012

17 Comments

kenapa aku nak sangat...

Posted on Aug - 15 - 2012

8 Comments

cara beli barang secara...

Posted on Aug - 14 - 2012

46 Comments

IKLAN DISINI RM5/SEBULAN

  • buat duit dengan twitter
  • buat duit dengan twitter