dah tidur ke? Fuh! penat sungguh. sebelum tu. nak tanya. perasan tak perbezaan yang terjadi dalam blog aku ni. kalau jawapannya tidak, mesti anda first time datang melawat blog aku. selamat datang diucapkan dan terima kasih kerana sudi berkunjung walaupun tak baca apa-apa pun. aku sangat menghargai. :)

actually. aku baru sahaja menukar theme wordpress ini. sebab theme wordpress yang lama tu aku rasa dah jemu tengok. boleh pulak camtu. hehe. so, terpaksalah aku menukar, memperbaiki semula dan menyusun setiap widgets dan lain-lain kembali ke tempat asal. mesti korang rasa theme ni pelik kan? memang pun. sebab tetibe je ada featured post kat atas tu berserta ruang slide show yang besar kemain tapi tak ada gambar pun so far. hehe. nanti lah aku touch-up balik. theme ni sebenarnya theme untuk recipes and all related to it, tapi suka hati aku je guna theme ni. wakaka.

ok lah. mood nak tidur dah sampai. see you again yaw. kbai.

Categories: Oh! budu

29 Responses so far.

  1. hatiputera says:

    wah,,berwajah baru …macam genesis pulak. Bila bertukar themes maslahnya ialah kena susun balik semua..huhu
    hatiputera recently posted..Ranking Contest Seo Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

  2. fiezaradzi says:

    haah, mmg lain pun.. tapi ok je.. cantik tulisannya..
    fiezaradzi recently posted..Bila Takhta BertukarMy Profile

    • Oh! budu says:

      yeke. mekasih. tulisan ok. yang rasa hairan dan pelik, post2 terdahulu.. tulisan dia akan jadi kucar kacir dalam post tu.. haha.. malas nak edit.biar camtu je. kesian kat readers. hehe

  3. GreenLava says:

    Theme ni come, ambo kkene
    GreenLava recently posted..Six Key Strategies for Increasing Blog TrafficMy Profile

  4. ProfHariz says:

    Cantik theme bro. Dah macam genesis aku tengok
    ProfHariz recently posted..Allah Sentiasa Mendengar Doa Aku dan KamuMy Profile

  5. Tauke Budu says:

    ganah3
    aku pun lamo doh tak tukar themes..malas nak ejah
    Tauke Budu recently posted..Harga Minyak Malaysia Lagi Murah Berbanding Negara Asean LainMy Profile

  6. topo says:

    cantik tema ni, kemas je rupa dia..
    topo recently posted..Hello world!My Profile

  7. daddydee says:

    Lagi comel boh… Lagi sedap nak baca pasni
    daddydee recently posted..Antara Ilmu atau HartaMy Profile

  8. Kak Jie says:

    cantik warna ni…boleh buat pilihan utk baju tema hari raya….
    Kak Jie recently posted..Yang Selalu Memberi Ingin Sekali Sekala Jadi Penerima, Cukup Dengan Salam Dan Manis DoaMy Profile

    • Oh! budu says:

      amboi kak jie. dah start pemilihan tema baru raya ke. saya belum fikir lagi. biasanya last minute decision je. last minute kan baju raya lelaki murah, so pick je warna yang harga murah. hehe. warna ungu saya suka. taklah suka sangat tapi ok la. not that bad.

  9. hafizmd says:

    Mmg bila bosan ngn themes, sehari suntuk ngadap benda ni jah…heheh

    Pe2pun, mmg cantik!
    hafizmd recently posted..Wordless Wednesday #20 Karipap Bertelur?My Profile

    • Oh! budu says:

      nanti kalau aku rasa bosan, aku rasa akan tukar pulak theme ni. haha. suka hati je. hehe. terima kasih kerana puji. tapi jangan puji lebih-lebih pulak. nanti pemilik blog jadi perasan. :)

  10. Azah says:

    ingatkan pusat beli belah budu tadi. hehe… btw, selamat berwajah baru. :D
    Azah recently posted..Chapter BaruMy Profile

    • Oh! budu says:

      amboi. pandainya melawak dengan kita ye. hahaha. kesian kat tesco, giant, jusco. nanti bankrup pulak diorang sebab semua pakat beli belah kat sini. ahakss

  11. cik tom says:

    comel la kaler n susunan theme ni..pndi ohbudu pilih..ciktom berkenan la.. =)

    ps: tak berani lg nak tukar theme lain wlpn dh bosan dgn theme lama tue…
    cik tom recently posted..Pre-order Running Man Tshirt Only at Pretty HeiseiMy Profile

  12. akubiomed says:

    Saya sudah beberapa kali mengubah themes ada yang berjaya dan ada yang hancur. :-)
    akubiomed recently posted..Bidikan bunga-bunga di Floria Putrajaya 2012My Profile

Leave a Reply


CommentLuv badge
:wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :evil: :cry: :arrow: :?: :-| :-x :-o :-P :-D :-? :) :( :!: 8-O 8)

Notify via Email Only if someone replies to My Comment

Recent Recipes

resepi puding roti karamel

Posted on Aug - 5 - 2012

8 Comments

Recent posts

ke mana menghilangnya admin...

Posted on Dec - 9 - 2012

17 Comments

kenapa aku nak sangat...

Posted on Aug - 15 - 2012

8 Comments

cara beli barang secara...

Posted on Aug - 14 - 2012

45 Comments

IKLAN DISINI RM5/SEBULAN

  • buat duit dengan twitter
  • buat duit dengan twitter