Piwitt.. malam ni aku rasa happy sangat sebab dah lama aku nak beli bekas air jenama tupperware dan akhirnya terbeli jugak.. aku beli dari siapa? haa.. dari kakak aku sendari.. ahakss.. dia dealer sah tupperware tau.. malam tadi, stok baru sampai.. so, apa lagi.. aku la orang first selongkar.. hee..

haa.. ni dia stok yang baru sampai tu.. sila abaikan background yang spoil gila.. ahakss

cepat-cepat bukak sebab excited nak tengok product baru dari tupperware..

aku keluarkan semua barang yang ada sebab nak amik gambar.. kah3.. xmo beli pun!


aku amik 2 bekas air ni sebagai model sebab mereka nampak lebih vogue dari yang lain waktu time.. *tah pape alasan.. hik3


Yeayyy! finally.. i managed to buy one at much lower price.. From now on, i’ll make sure that i drink enough water per day.. :p

haaa.. amacam? style kan produk tupperware ni.. semuanya berkualiti dan tahan lama.. aku suka tengok produk dia dari katalog.. tak beli pon! ahakss.. korang berminat takk nak jadi agen tupperware ni? nak tau tak.. untung gila jadi agen tupperware ni (bagi sesiapa yang betul2/selalu beli produk ni) sebab korang akan dapat diskaun woo.. murah ja, RM60 untuk seumur hidup dan korang akan dapat starter kit seperti yang terdapat dalam gambar kat atas ni.. kalau ikutkan, tupperware yang comel kat atas tu pun dah RM50.. :p

kalau korang nak beli produk tupperware sahaja pun boleh, samada dalam skala kecil atau besar pun tak kesah.. call/sms je kakak aku.. panggil dia kak nor (baru dapat diskaun) ahakss.. di talian 013-9791449. Area Seri Kembangan sangat dialu-alukan.. sebab dia duk kat situ.. hikhik.. pape hal, boleh tanya terus ke sana ok.. selamat bertupperware!

Mereka sedang mencari:

Categories: BISNES ONLINE

29 Responses so far.

  1. ohcikgu says:

    hehe..pernah beli barangan tupperware ni. memang kualiti tinggi betul .la. tahan lama.
    ohcikgu recently posted..Undi Ohcikgu.com untuk kategori Best Educational Blog dalam World Blogger and Social Media Awards 2012My Profile

  2. suri says:

    salam..
    byk bekas2 tu nak pi berkelah ker hee..

  3. suri says:

    yang kuning tu klu d buat majkis mmg molek heee

  4. Amirez says:

    produk tupperware sememangnya berkualiti dari dulu sampai sekarang ;)
    Amirez recently posted..Pengalaman Kena Denda di SekolahMy Profile

  5. Mr Rileks says:

    tupperware mmg terbaek! kira puas hati bila pkai brand tupperware nie… kualiti mmg mantap!
    Mr Rileks recently posted..(Video) Lagu Tema Angry Birds Versi Muzik Cina Yang KreatifMy Profile

  6. Wah..boleh bubuh apam yang comel2 dan mencomelkan lagi apam yang sedia comel hehe…

    Tupperware memang best! =)
    Ms ApamPolkadot recently posted..Kenapa Kita Wajib Beli Majalah Inspirasi Perkahwinan Keluaran Mac?My Profile

  7. Juan says:

    dah lama betul aku x beli tupperware
    Juan recently posted..Latest Western Actor May Convert to IslamMy Profile

  8. wazy says:

    Terasa nak beli jugak la,dah lama tak beli tupperware yang cantik-cantik macam ni
    wazy recently posted..Dapatkan Karikatur Di MycartoonnizzMy Profile

  9. cik tom says:

    ciktom mmg teringin nak beli bekas air tupperware tue bila tgk kwn guna..tp dia ckp nanti nak belikan kt ciktom bila balik kl…setakat ni xbeli2 lagi..huhu..
    cik tom recently posted..Selamat Bercuti Hujung MingguMy Profile

  10. Mekar says:

    Betul. Barang tuppeware ni cantik dan berkualiti. Tahan lama tak mudah rosak.
    Mekar recently posted..Ada Apa Dengan Roti ??My Profile

  11. Jomtonton says:

    Tuppeware.. sekarang kalau nak beli bekas air je mesti orang nak sebut jugak tuppeware walhal jenama lain. Memang tuppeware dah lama bersama rakyat Malaysia..
    Jomtonton recently posted..Nyawa Windows XP Masih PanjangMy Profile

  12. azmi says:

    hi..i berminat untuk menjadi agen tupperware..blh saya tahu modal nya berapa? dan cara-cara nya..ok thanks..

    • Oh! budu says:

      hi azmi. boleh-boleh. senang je. awak cuma smskan pertanyaan awak tu ke 013-9791449. dan kalau berminat, mereka akan tolong awak dari A sampai Z. terima kasih.

  13. chuck says:

    I consider, what is it � a false way.

  14. Rina says:

    makanan kalau di simpan dalam tupperware ini bisa lebih awet
    Rina recently posted..How To Create Image Slideshow For Website Using HTML And jQueryMy Profile

Leave a Reply


CommentLuv badge
:wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :evil: :cry: :arrow: :?: :-| :-x :-o :-P :-D :-? :) :( :!: 8-O 8)

Notify via Email Only if someone replies to My Comment

Recent Recipes

resepi puding roti karamel

Posted on Aug - 5 - 2012

8 Comments

Recent posts

ke mana menghilangnya admin...

Posted on Dec - 9 - 2012

17 Comments

kenapa aku nak sangat...

Posted on Aug - 15 - 2012

8 Comments

cara beli barang secara...

Posted on Aug - 14 - 2012

45 Comments

IKLAN DISINI RM5/SEBULAN

  • buat duit dengan twitter
  • buat duit dengan twitter