Ya Allah.. kau sahaja yang tahu betapa keciknya hati ini bila dah nak dekat 10 hari, Nuffnang masih belum yakin untuk menyiarkan iklan mereka dia blog aku.. iklan yang asyik running dalam blog ni hanyalah CPM ads jer.. memang susah la cenggini nak naik earning aku. Ok. fine.. aku tahu, even kalau iklan Digi ke, Maxis ke, Pelekat Tiger Balm sakit belakang ke, memang takda orang nak click at least ‘run’kan je la.. sedap sikit mata aku menenggoknya tiap kali buka blog.. bukan aku buat fraud click pon! aishh..

ni tak.. bukak-bukak blog, asyik churping je, bingit telinga aku je.. so.. dengan nafas bismillah.. aku nak cuba register Adverlets pulak.. dah sign up lama dah, tapi baru harini aku masukkan code iklan tu dalam blog, why guys? sebab semata-mata nak jaga hati boss lah.. nak jaga status glitterati bagai tu.. sampai hati dia buat aku macam ni.. 1 bulan naik 25 sen je.. baik aku main Money Drop online..

haaa.. yang ni last available earning yang berjaya dikumpul.. dan aku jugak nak berterima kasih kepada mereka yang sudah membayar RM214.51 sepanjang aku berblogging.. *macih ya.. dapat jugak bayar hosting Netkl..

sorry ye.. gambar kat atas tu tak sempat nak buat watermark sebab kalau aku buat pun, guna paint je.. ahakss. kalau korang pun nak join adverlets, click sini

Mereka sedang mencari:

Categories: Oh! budu

50 Responses so far.

  1. titan says:

    sabar ajelah. dah untung sikit. beli domain baru. yang baru tu..run la untuk nuffnang. so..satu untuk advertlets dan satu untuk nuffnang. hehe..

  2. macam aku malas nak layankan sangat iklan2 ni semua.. just berblog untuk suka2 dan kepuasan diri jela… duit tu tunggu trafik best baru fikirkan..
    Hazmin Hamudin recently posted..Perkara Yang Lelaki Perlu Buat Apabila Wanita Datang Bulan (PMS)My Profile

  3. setuju jugak dengan titan tu..nuffnang selalu cam tu.
    blackrosehunter recently posted..Self-healing iPhone Case daripada NissanMy Profile

  4. Amirez says:

    dulu aku tiga tahun tunggu baru dapat iklan CPM hehe. tapi penantian tu sangat berbaloi
    Amirez recently posted..Ally Iskandar dan Farah Lee Selamat DiijabkabulMy Profile

    • Oh! budu says:

      tu la pasal.. sakit hati gila.. padan muka nuffnang, aku menganaktirikan nya.. haha.. cuba adverlets pulak.. tengok macam mana.. ahakss

  5. Juan says:

    aku ni dah dekat 5 bulan x dapat BE, tension gila aku, apa salah aku
    Juan recently posted..Tutorial or How To Install Papago X5 Android MalaysiaMy Profile

  6. amirnawawi says:

    La, xdapat iklan 10 hari pom nak merajuk doh?
    Aku dah setahun blogging nih baru dpt berapa je. BE pom tak pernah dapat seumur berblogging nih. Tak tahu la camna nak buat. Tapi aku still maintain ngan Nuffnang ni sebab banyak event diorang buat. leh jumpa ngan kawan-kawan blogger yang baru
    amirnawawi recently posted..Maka Berakhirnya Semester 3My Profile

  7. akubiomed says:

    Rilek lah bro saya pasang Nuffnang sejak tahun 2009 belum pernah cash out. Cool sahaja. :-)
    akubiomed recently posted..Gambar statik yang senyumMy Profile

  8. nizam says:

    aha bro..selamat berpindah…aku dah lama menduakan… ;)
    nizam recently posted..12 Jam Di Atas BasMy Profile

  9. shraqs says:

    Takpe try n error,.. mana yang bagi lebih bagus ambik je :)
    shraqs recently posted..Download Latest Sygic GPS Navigator v11.2.5My Profile

  10. zharifalimin says:

    sy ada pengalaman dengan advertlets ni. diaorg x byr lgsg. ramai jgk yg ada pngalamn mcm ni
    zharifalimin recently posted..Kristianisasi Menular Di IraqMy Profile

  11. Myra Jay says:

    Samala kita tahun ni langsung takdak BE yang menyinggah..huhuu
    Myra Jay recently posted..Korang Vote MJ, HADIAH akan diberikan ~)My Profile

  12. Mr Rileks says:

    adverlets? better g dr nuffnang kot, sbb nuffnang w/pun dpt ciput, tp dia byr gak kat blogger. adverlets tah bpe juta hutang dgn blogger tmasuk sy… hehe…
    Mr Rileks recently posted..(Video) Lagu Tema Angry Birds Versi Muzik Cina Yang KreatifMy Profile

  13. Oh! budu says:

    yeke? alamak.. haha.. bila last mr rileks bersama advertlet/ bila advertlet x bayar tu? sampai sekarang ek.. kedekutnya.. ahakss

  14. all the best bro…saya pun Nuffnang ciput gak ni
    Zarul Umbrella recently posted..Wordless WednesdayMy Profile

  15. Rina As says:

    Kunjungan pertama, salam kenal
    Semoga dapat earning yang banyak dari adverlets…
    Good luck !!!
    Rina As recently posted..Cara Mendaftar dan Memasang Google Analytics di BlogMy Profile

  16. AngryFun says:

    knape status akaun advertlets aku Eligible ek?? “Account Status: Eligible
    XX Filled in personal & payment details” hahhaha memang mcm tu ea?? sory to says.. saya budak baru..http://angryfun.blogspot.com/2012/03/wanita-memang-suka-dirogol.html

  17. Cereal Guy says:

    Nuffnang and advertlets. Dua dua ada kelebihan dan kekurangan. By the way, kenapa tak try GA? Aku guna GA. Puas hati gila walaupun tak pernah cash out lagi. Tapi bila kira kira earning, darab tiga, banyak gila boleh dapat. Seriously said, GA already pawned Nuffnang and Advertlets. HAHAHAHA! :D

    Kalau aku jadi ko, nak belot ke, bertukar angin ke, merasa ke, apa apa yang ko panggil tu, aku akan menghalakan diri untuk GA.
    Cereal Guy recently posted..Discuss Or Disqus?My Profile

  18. Blog Sensasi says:

    tu le masalahnya ngan nuffnang ni..tapi aku stay je lah…lagi satu adik nuff ni churp2 mudah dapat duit tapi nak kena jaja link sana sini lak adoi
    Blog Sensasi recently posted..BOLASEPAK: EURO 2012 (Kumpulan C 3rd match) : Keputusan terkiniMy Profile

    • Oh! budu says:

      nuffnang terbaik aku rasa setakat ni. baik tak payah tukar adverlet ke ape, sebab aku dah try adverlet, memang lebih teruk.wakaka :D

  19. [...] ingat, dulu aku ada publish satu post pasal aku emo dengan nuffnang. kalau tak baca lagi. sila baca sekarang. orang kata kalau nak tahu, kita kena cuba sendiri baru tahu. setelah sekian lama aku tak update [...]

  20. AKU LOLA KE? says:

    ok jgk tu..masyukk tu~ hoho..kesian kt nuff..wakaka~
    AKU LOLA KE? recently posted..Melampau..!! Page Menghina Islam Di Facebook..!!My Profile

  21. irsah says:

    Belajar dari penagalaman bro. Tapi yang best post Bro jadi hits kan? Ada lar info readers masa akan datang. Thanks share.
    irsah recently posted..Eyriqazz vs Denaihati – Google MalaysiaMy Profile

  22. dollarking says:

    make money from u blog with cpm ads network http://www.cpmtag.com/signup.php?id=dollarking

Leave a Reply


CommentLuv badge
:wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :evil: :cry: :arrow: :?: :-| :-x :-o :-P :-D :-? :) :( :!: 8-O 8)

Notify via Email Only if someone replies to My Comment

Recent Recipes

resepi puding roti karamel

Posted on Aug - 5 - 2012

8 Comments

Recent posts

ke mana menghilangnya admin...

Posted on Dec - 9 - 2012

15 Comments

kenapa aku nak sangat...

Posted on Aug - 15 - 2012

8 Comments

cara beli barang secara...

Posted on Aug - 14 - 2012

43 Comments

IKLAN DISINI RM5/SEBULAN

  • buat duit dengan twitter
  • buat duit dengan twitter