Wow! Biar Betul. Yeke?

Ada beberapa cara yang boleh anda lakukan untuk mengetahui password teman anda:
1. Tanya sendiri kepada teman anda apa password facebooknya, jika dia memberitahu bererti anda beruntung dan teman anda itu ‘bangang!’
2. Di saat teman anda ingin login di facebook, cepat intip password yang dia tulis tanpa pengetahuannya , jika kantoi – risiko anda.
3. Pergilah ke tempat yang boleh mengajar anda untuk membaca fikiran orang lain agar anda dapat membaca fikiran orang itu di saat dia menulis password untuk login facebook.

4. Ancam dengan menggunakan senjata ke teman anda / orang lain agar dia memberitahu passwordnya, jika dia report polis, itu tanggung jawab anda.
5. Pergilah ke dapur anda untuk mengambiL pisau atau meminum baygon agar anda cepat mati, kata orang-orang kalau orang sudah mati, roh dia mengetahui semuanya, jadi anda boleh mengintai passwordnya dengan mudah. Lagi sekali risiko anda tanggung sendiri- jangan cari admin nak cekik dah la.
6. Kalau semua cara di atas tidak berhasil, maka anda kurang beruntung dan loginlah di facebook anda sendiri kan senang, apakejadahnya nak login akaun facebook orang kan?
Selamat Mencuba!!

sumber : page-gmbar2-lwk-dan-video-gempak

Mereka sedang mencari:

Categories: SEMBANG KOSONG

4 Responses so far.

  1. Siti Nurhayati Dollah says:

    Hehehe.. saya tahu password kawan saya secara tak sengaja. Tapi tak pernah pun rasa nak log in nak check FB dia ke apa.

  2. abe Celoteh says:

    @Siti Nurhayati Dollah
    oh yeke.. cemana siti tahu ye.. guna tips no 2 ye?hehe.. xde lah..gurau je..

  3. Natasha Farina Arifin says:

    Hi saja blogwalking.
    Saye follow u! nice belog & very-very much nice entry!

  4. abe Celoteh says:

    @Natasha Farina Arifin
    ok. thanks.. jangan sampai tergelincir pulak kasut high heel 4 inci tu..hehe..

Leave a Reply


CommentLuv badge
:wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :evil: :cry: :arrow: :?: :-| :-x :-o :-P :-D :-? :) :( :!: 8-O 8)

Notify via Email Only if someone replies to My Comment

Recent Recipes

resepi puding roti karamel

Posted on Aug - 5 - 2012

8 Comments

Recent posts

ke mana menghilangnya admin...

Posted on Dec - 9 - 2012

17 Comments

kenapa aku nak sangat...

Posted on Aug - 15 - 2012

8 Comments

cara beli barang secara...

Posted on Aug - 14 - 2012

45 Comments

IKLAN DISINI RM5/SEBULAN

  • buat duit dengan twitter
  • buat duit dengan twitter