Peguam Ariel juga memberitahu dia baru sahaja diberitahu tentang berita tersebut. Dia tidak mahu mengulas lanjut mengenainya kerana ia dikhuatiri akan membebankan anak guamnya. Dalam majalah yang diterbitkan di negara Jepun itu, kelihatan gambar Luna Maya, Ariel dan Cut Tari sedang memperagakan pakaian seksi sambil beraksi lucah. betul ke mereka telanjang? ishh.. harap tak.

sumber : izyan

Mereka sedang mencari:

Categories: BERITA

14 Responses so far.

  1. tiqaa says:

    superimpose ke ? aha. macam2 la..

  2. SyedMuzzamir says:

    ape ape je lah dorang neh.
    happy new year.

  3. A.K♥ says:

    Speechless dibuatnya…
    Dunia sekarang…

  4. Nordin says:

    Hahah. Implikasi yang harus ditanggung apabila melakukan maksiat. Hukuman tuhan di dunia pun sudah teruk, belum lagi di akhirat

  5. FasiHaH SupiaN says:

    perlu ke sampai begitu?
    selamat tahun baru :)

  6. ~~su manje~~~ says:

    salam….
    selamat tahun baru bro…
    Su manje datang menjawapbertanyaan bro..
    1. rajin post en3
    2. ping blog 2 x sehari
    3. Komen kat blog member yang rajin update
    4. join sosial networkoversea
    5. limitkan time 2 jam sahaja untuk setiap waktu depan LP
    6. balas jejak …cam su buat nie kat komen blog kita (tak kira dikutuk atau membina
    7. blogger dengan cara sihat….win win situation…
    (bukan gunakan blogwalking robot…coz bloggersekarang dah advance
    8. senyum selalu….(senyuman bermakna tau)

    itu je rahsia yang nak kongsikan bersama…
    almaklumlah guna domain blogspot ada kurang dan ada lebih ..
    kalau bro nak advance lagi gunakan DOMAIN sendiri lagi ganas traffiknya

    ok…
    tata dari su manje

  7. Nadia Azmain says:

    sungguh memalukan.. apa2 pun selamat tahun baru.. :D

  8. Syafiq Rosli says:

    isk2..teruknye

  9. Anak Ulu Cheka says:

    huii macam2

    moh kesini

    anugerah KING OF BLOGGER 2010

  10. alinac lover says:

    isk2..mcm2

  11. cikblurr says:

    ish333….macam2 la….

  12. budiawanhutasoit says:

    wah, apa betul ya….mudah-mudahan sih tidak betul. mungkin majalah jepun (jepang) itu, hanya mengambil gambar dari video-video ariel…

  13. Atika Natasha says:

    fuiy0o jepun siap ade mjalah p0rn0 lg..0rg2 jpun nk tgk tepi jalan p0n bleh la..ish2..

Leave a Reply


CommentLuv badge
:wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :evil: :cry: :arrow: :?: :-| :-x :-o :-P :-D :-? :) :( :!: 8-O 8)

Notify via Email Only if someone replies to My Comment

Recent Recipes

resepi puding roti karamel

Posted on Aug - 5 - 2012

8 Comments

Recent posts

ke mana menghilangnya admin...

Posted on Dec - 9 - 2012

16 Comments

kenapa aku nak sangat...

Posted on Aug - 15 - 2012

8 Comments

cara beli barang secara...

Posted on Aug - 14 - 2012

45 Comments

IKLAN DISINI RM5/SEBULAN

  • buat duit dengan twitter
  • buat duit dengan twitter